Huizen energetisch reinigen

Energetisch testen en reinigen van ruimtes

 

Ik heb al van alles gedaan en geprobeerd en toch gaan mijn klachten niet over!!”

 

Herkent u deze uitspraak? Dan is het meer dan waarschijnlijk dat het leefklimaat in uw woning niet optimaal is. Medicijnen, vitaminen en therapieën slaan dan niet goed aan.

Wij zijn  gespecialiseerd in het energetisch testen en reinigen van ruimtes zoals huizen en werkplekken.

Ruimtes kunnen soms “slecht”, onaangenaam, energetisch minder fijn of zelfs eng aanvoelen. De een zal dit ervaren als een gevoel van zware druk, een ander alsof alle energie uit je getrokken wordt. Weer een ander krijgt soms het idee dat er “iets” of “iemand” rondwaart, terwijl er niets te zien is. Jonge kinderen worden er zelfs bang van en worden steeds wakker omdat ze “iets” zien of waarnemen.

Dit kan zich dan o.a. uiten in de vorm van hoofdpijn, migraine, spierpijn, moe uit bed komen, nervositeit, geprikkeldheid, lusteloosheid, snel moe, minder presteren op school of op het werk, concentratieverlies, darmklachten, kinderen die 's avonds en 's nachts huilend wakker worden en kinderen die overdag veel te druk zijn.

De oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat de energie te laag is doordat er een teveel aan straling is door bijvoorbeeld elektrische apparatuur, hoogspanningskabels, zendmasten etc. Maar het kan ook goed zij dat de energie véél te laag is doordat er wateraders, breuklijnen of nog meer onder of door de ruimte doorlopen. Deze kunnen ervoor zorgen dat de energie omlaag gehaald wordt. Ook kunnen er entiteiten in de ruimtes rondwaren die er niet thuis horen. Een lage energie in huis trekt dit soort energieën aan en/of zorgt ervoor dat ze niet weg (kunnen) gaan.

Na het maken van een afspraak komen Liane en ik naar de desbetreffende plaats toe en zullen dan m.b.v. de biosensor testen wat er aan de hand kan zijn. Soms is het verplaatsen van een bed al voldoende.

We weten uit ervaring dat in de huidige tijd de energie (trilling) in de meeste ruimtes veel te laag is.

De energie kan verhoogd worden door een EnergiePilaar of BronPilaar.

Entiteiten kunnen we weghalen.

 

Dé oplossing: Een EnergiePilaar of BronPilaar (zie afb. Uitvoering kan afwijken) plaatsen.

 

De EnergiePilaar en BronPilaar zijn ong. 23 cm hoog.

 

Waar kunnen de EnergiePilaar en BronPilaar voor ingezet worden:

 • Neutraliseren van geopathische belasting

 • Neutraliseren van elektrosmog

 • Harmoniseren van energie in huis (Kinderen worden bijvoorbeeld minder druk)

 • Buiten houden van “negatieve” energie

 • Het op peil brengen van het energienivo van mens, dier en planten

 

Beide Pilaren kunnen worden ingezet bij allerlei vormen van stralings- belasting, zoals straling afkomstig van o.a. :

 • Wateraders

 • Aardbreuken

 • Verstoringen in het aardmagnetisch veld

 • Elektrosmog

 • Communicatiebelasting

 • Radar, TV, radio etc.

Geopathische belasting:

Vanuit de aarde wordt er een negatieve straling loodrecht omhoog gestuurd. Wanneer er ook nog sprake is van kruisingen van aders en lijnen dan wordt het negatieve effect versterkt.

Bij langdurig verblijf op zulke straling kan men zonder het te merken steeds zwakker worden, wat uiteindelijk kan leiden tot ziekte. Ook treedt er een soort van conditionering op en heb je het gevoel dat je niet meer zonder die energie kunt. Je gaat dan zelfs de meest ziekmakende plekken opzoeken.

Elektrosmog wordt o.a. veroorzaakt door in huis aanwezige elektrische apparatuur zoals TV, computer, magnetron, halogeen- lampen met dimmers, Dect-telefoons, inductiekookplaten etc.

 

Doordat de EnergiePilaar en de BronPilaar in staat zijn om negatieve energie om te zetten in positieve energie, wordt het leefklimaat aanzienlijk verbeterd.

Ziekmakende energie van buitenaf wordt daardoor buitenspel gezet.

 

“Je hebt weer overal zin in”

 

De EnergiePilaar of BronPilaar kan ook geplaatst worden, nadat we ter plaatse  getest hebben met de biosensor, dit om er zeker van te zijn dat een Pilaar nodig is.

Hierbij geldt het volgende :

 • De kosten voor het testen zijn € 70 per uur. Dit is incl. reiskosten tot 100 km.Daarna komt er € 0,25 per kilometer bij.

Tijdens het testen van een huis doen we ook een energetische reiniging van de aanwezige bewoners. We hebben minimaal 1 1/2 uur nodig.

De prijs van de EnergiePilaar is vanaf € 275

De prijs van de BronPilaar is  € 395

De BronPilaar zorgt niet alleen voor een beter leefklimaat, maar versterkt het zelfhelend vermogen van mens en dier.

 

Energie kan gemeten worden in Bovis Eenheden (Boviswaarde) en in een soort grafiek kun je dan zien wat een te lage energie teweeg kan brengen.  Lees meer over Boviswaarde.