Als Alles Samenkomt

Als alles samenkomt”,

een inspirerend boek met eigen gemaakte mandala's geschreven door Liane Badjou

Samenvatting (door uitgeverij Boekscout)

Liane Badjou had twee bijna-doodervaringen in haar leven. Daarna ontving ze tijdens de nachtelijke uren haar gedichten vanuit, wat zij noemt: "die grote Universele Bron". Haar gedichten kwamen als vanzelf. Ze merkte dat niet alleen zijzelf er een goed gevoel door kreeg, maar dat dit ook voor anderen gold. Toen ze maar eenmaal de scepsis van een groot aantal mensen achter zich kon laten, zag ze alleen nog die blije herkenning in de ogen van zovelen die wisten wat ze schreef. Liane hoopt met haar bundel bij te dragen aan de heelwording van anderen.

Het boek is te bestellen via Boekscout klik hier

 

Inkijk:

Uit het boek

Licht , Liefde en Kracht Dat is wat mij is gebracht. Dit is wat mij is gegeven. En ik gun het iedereen om het te beleven. Het is een bij de goddelijke kern van jezelf komen. Is dit niet eens onzer allergrootste dromen? Iedereen kan deze droom werkelijkheid maken. Je hoeft alleen voor het goddelijke in jezelf te ontwaken. Je voelt je verbonden met Al Dat Is. Als je dit niet kunt, voelt het als een groot gemis. Wat zou het leven mooi zijn als iedereen die verbondenheid kon voelen met alle levende wezens om hem heen. Dan hoeft niemand nog te zeggen... Ik voel me zo alleen. Want wij zijn allen één Dat is wat ik echt meen. Ik heb dit dan ook echt vanuit mijn hart gebracht. En geef van daaruit iedereen kracht.

Over de auteur

"In het ziekenhuis, na een dreigende hartstilstand kwam ik ineens in een andere wereld terecht, die je de andere kant zou kunnen noemen. Ik ging door een tunnel, met aan het eind daarvan een schitterend licht. Het was er prachtig. Ik wilde er graag blijven, maar het bleek mijn tijd nog niet te zijn. Daarna ontving ik ’s nachts tijdens mijn slaap gedichten, die wijze lessen bevatten. Zij gaven al menigeen troost, hoop, inspiratie en levensvreugde. De mandala’s zijn oogstrelend en hebben een helende werking."

Mochten er na het lezen van bovenstaande vragen opkomen,  advies nodig hebben of wanneer u zelf van gedachten wilt wisselen met Liane over bijvoorbeeld uw eigen ervaringen, kijk dan eens hier

 

Het boek is verkrijgbaar in de boekwinkels en via de uitgever Boekscout.

Titel: “Als alles samenkomt”

Auteur:  Liane Badjou

Categorie: Spiritualiteit

Aantal pagina's: 48

Geïllustreerd: Ja

Uitvoering/Formaat: Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum: 05-09-2008

ISBN: 978-90-8834-504-3 / 9789088345043

Vaste prijs: € 13,45

Taal: Nederlands

Uitgever: Boekscout. Klik hier